Brætspil

Den klassiske familiehygge er vel egentlig et godt brætspil. F.eks et godt Matador Spil til de mørke vinteraftner. Dette brætspil er udviklet af Svenske Alga, som er en del af BRIO konsernen. Et andet bud er et Kalaha Spil som også er populært blandt det yngre publikum. Backgammon Spil er også et af de populære brætspil. dette spilles dog også meget online, hvor man kan finde en fremmed modstander, hvis det kniber med at lokke familien igang. Ellers er der dette spil Goggle Eyes som er vlagt til årets brætspil 2010. Alga har også deres science serie, hvor den klart mest populære er solar costeren i Alga Science serien, byg din egen soldrevet rutchebane. Alternativt til de mørke vinter aftener er Alga Alfabet Spil en sjov leg med ord, som både er lavet i en voksen og en børne udgave. Så det er bare med ikke at glemme hyggen.

Dette indlæg blev udgivet i Brætspil. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar