Trælejetøj fra Educo, BRIO og Krea

Efterspørgelsen på legetøj i træ fra bla. BRIO og de andre som Educo og Krea, er alle meget populære mærker når vi snakker trælegetøj og babylegetøj. Denne BRIO Lær at Gå Vogn er en af de mest populære stykker trælegetøj i Scandinavien. Produktet er opfundet af BRIO som oprindeligt er Svensk, med også meget populært i Danmark, Norge, og Tyskland. Ellers kan nævnes goumet køkkenet fra Educo som er verden største producent af kvalitets trælegetøj. Den gamle legetøjs kending fra Danmark er Krea , der har produceret trælegetøj i en meneskealder efterhånden. Krea er også kendt for deres hoppy dyr Rody. Tag et kig på Krea og dere Krea Rody hoppedyr, så er der kreativ leg i mange timer. Ellers kan man finde legetøj til børn i alle aldre her i vores internet butik. BRIO har lavet denne sjove BRIO Helikopter nu gennem en meneske alder. Den er en klassiker der bør findes på enhvergt børneværelse.

Dette indlæg blev udgivet i Trælegetøj. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar