LEGO City

De mest populære sæt fra LEGO City er i øjeblikke pilitistationen, og så den samling af Space sæt som rumfærge og spacecenter. LEGO er altid en populær gave med dette super seje LEGO City Rumcenter 3368sættet er inklusiv, rumraket, affyringsrampe, og indeholder over 400 LEGO dele alt i alt. Rigtig sejt sæt til LEGO fans. I LEGO City serien er også LEGO Politistation 7498 som er det mest solgte LEGO City sæt i 2011, og det forventes at det også bliver det i et god stykke tid endnu. LEGO til børn er bare super gaver til både drenge og piger. Et andet sæt er dette LEGO City Højhastighedstog 7938 som er et godt sæt hvis man vil starte med LEGO togbane, eller man bare ønsker at udbygge sin LEGO togbane, med dette seje togsæt + skiner. For at gøre sin LEGO City samling komplet er denne LEGO City Lufthavn 3182 bare sagen. Til dette sæt fåes også ekstra flyvere og helikoprere, så legen med LEGO lufthavnen bliver total.

Dette indlæg blev udgivet i LEGO City. Bogmærk permalinket.