Nye LEGO Serier

Så er der stor udskiftning på LEGO hylderne. LEGO har besluttet at lukke nogle ret store succéer bla LEGO Belville. Denne serie erstattes af LEGO Friends som bliver noget af en pigeserie. Serien r fra starten 3 gange så stor som LEGO Belville. Mere nyt er der i LEGO Dino som handler om Dinosaur , hvor man kan møde T-Rex, Raptorer og meget mere, kæmp kampene mod uhyrene i de seje Dino køretøjer. LEGO Super Heroes er også en ny serie, hvor vi kommer til at møde Batman, Supermand, Hulken, Wolverines og mange flere super helte. Superheltene bliver mere og mere populære specielt blandt drenge. Uhyggen breder sig i monsterserien LEGO Monster Fighters hvor vi møder dracula, den gale professor, spøgelsestoget, mumien, sumpvæsenet, varulven og mange flere. Uhyggen bliver fuldført med sættene vampyrslottet som er perlen i serien. Den sidste serie er fra filmtrilogien Ringenes Herre Serien hedder LEGO Lord Of The Rings , hvor man kommer til at kæmpe sammen med hobbiterne og Gandalf i slaget ved Helms Kløft.

Dette indlæg blev udgivet i LEGO. Bogmærk permalinket.