LEGO Alien Conquest

Den populære LEGO serie, LEGO Alien Conquest ligger inde med mange sjove og spændende sæt til alle kreative samt friske drenge og piger. Et sæt som dette LEGO Alien Conquest Tripod Invader 7051 er et sikkert hit hos alle børn, der elsker science fiction og vilde eventyr. Med LEGO Alien Conquest serien er der altid rig mulighed for barnet for at skabe sine egne historier. Især med et sæt som dette LEGO Alien Conquest Ufo Abduction 7052 er der gode muligheder for timevis af sjov og spændende leg. Ønskes et mere udfordrende sæt med flere dele kan et sæt som dette LEGO Alien Conquest Moderskibet 7065 være et oplagt valg. Andre populære sæt er LEGO Alien Conquest Jetkoptermøde 7067 og LEGO Alien Conquest Alien Defender 7050, der begge har været et sikkert hit indenfor LEGO Alien Conquest serien.

Dette indlæg blev udgivet i Legetøj. Bogmærk permalinket.