LEGO Basic

LEGO Classic serien byder på mange praktiske supplementer til enhver LEGO samling. Sættene kaldes typisk også for LEGO Basic, og fungerer med enhver LEGO serie. Et produkt som denne LEGO Basic Byggeplade 628 er perfekt til alle konstruktioner af LEGO byggeklodser eller som udvidelse af enhver LEGO samling. Ellers kan et sæt som dette LEGO Basic Kæmpe Kasse Klodser 6166 være en oplagt mulighed til det kreative barn, der elsker at slippe fantasien løs. Endnu et populært byggesæt fra LEGO Basic serien er denne LEGO Basic Lufthavn Byggesæt 5933, hvor barnet har rig mulighed for selv at skabe sin helt egen lufthavn udelukkende i LEGO klodser. Et af seriens mest ultimative sæt er dog denne LEGO Basic Min første LEGO by 6053, der indeholder mange grundlæggende byggeklodser, der giver mulighed for at bygge huse, køretøjer og dyr.

Dette indlæg blev udgivet i Legetøj. Bogmærk permalinket.