Parrot AR Drone

Fjernstyrede helikoptere er blevet noget af det hotteste legetøj nogensinde. Men der er kommet en helt ny dimension af dette fantastiske legetøj til børn nemlig Parrot AR Drone som er en meget stor drone helikopter som er over en halv meter i diameter. Parrot AR Drone er styret af en telefon i form af Iphone fra Apple eller en Android Google telefon. Parrot AR Drone er udstyret med 4 separate burst motorer, der yder pænt med kraft alle sammen. Parrot AR Drone lades med den medfølgende 110-230 volt lader, så det tager kun ca. 2 timer at lade den helt op, og så kan der flyves i ca. 12 minutter. Parrot AR Drone er det vildeste der findes indenfor RC helikoptere legetøj til store drenge og barnlige mænd, som elsker flyvemaskiner og avanceret elektronik.

Dette indlæg blev udgivet i Parrot AR Drone. Bogmærk permalinket.