Babylegetøj

Noget af det sjoveste ved at blive forældre er at se barnet udvikle sine interesser for omverdenen. Specielt legen med div ting, og alt det sjove babylegetøj øger denne oplevelse betragteligt. F.eks Fisher Price er noget der har beskæftiget babyer i mange timer. Men også mærker som Lamaze, Krea og alt andet i sutteklude og bamser er perfekte. Når børnene bliver lidt ældre er det specielt for drenge, at interessen drejer sig om køretøjer og biler. Så div legetøjsbiler og tilbehør er noget der kan holde gang i drengene. de flotteste legetøjsbiler, der er på markedet er klat bilerne fra Bruder. Disse maskiner og biler er ufattelig realistiske og detaljerne er uendeligt gode. Ellers er det allermest klassiske set med vores øjne klart de kendte byggeklodser fra LEGO. De sidste år er byggeklodserne blevet mere avanceret, og legemulighederne er meget større end hvad vi kender fra tidligere tider. Legen med LEGO er og bliver bare kvalitetsleg for både drenge og piger.

Dette indlæg blev udgivet i Babylegetøj. Bogmærk permalinket.