Legetøjscykler

Generelt bør forældre være opmærksom på følgende tips i køb af børns legetøj. For det første instruktion er den bedste lærer. Du bør tjekke, om der er et produkt instruktion. Efter købet, bør du i nøje overensstemmelse med brugsanvisningen for brug og vedligeholdelse for at sikre sikkerheden i processen med at bruge. For det andet, prøv at vælge klapvognen for en enkelt funktion. Den strukturelle design klapvogn med enkelt funktion er relativt videnskabelige og rimelig. Børn cykler omfatter typer af børns cykler, børn motorcykel, baby klapvogne og baby vandrere. Forældre bør købe legecykler til børn i henhold til deres forskellige vækststadier og behov. Først, børne cykel Den aldersgruppe af børns cykler er for børn 4 til 8 år gamle.

I køb, skal du kombinere med barnets alder og højde, at vælge den rigtige størrelse cykel. Vær opmærksom på Håndbremsearmen størrelse, hvis størrelsen er for stor, kan børn ikke være i stand til at gribe fat i håndbremsen stram, når du bremser. Må ikke frit fjerne balance hjulet af børns cykel i køb kædedækslet af børns cykel er afgørende, uanset om enhver form for kædeskærm, bør børn forhindres i let at køre ind i kæden så godt. For det andet bør barnets trehjulet Barnets motorcykel ikke eventuel beskadigelse pinch punkt eventuelle berøringsbilleder bevægelige dele, eller afstanden af ​​de aktive dele bør være mellem 5 og 12 mm for at forhindre injurers for klemning børn fingre. Hertil kommer, opmærksom på, om de små dele af børns trehjulede cykel er sikkert. For det tredje klapvogne Ud over den faste struktur udenfor, bør du være opmærksom på, om der er lås forsikring anordning af låsemekanismen.

Vær opmærksom på, om højden mellem den øverste måling af klapvogne, og puden er passende, om skulderrem, er bæltespænder og Crouch rem fast og pålidelig til at sikre barnets sikkerhed. Det fjerde er gåstole Vær opmærksom på stabilitet, stivhed og rammer styrken af ​​produktet, især for at kontrollere, om låsen er pålidelige til at forhindre børn mod utilsigtet skade. Brug af klapvogne på ujævn vej, hældning, trapper, badeværelse, køkken, tæt på elektriske og andre farlige steder er strengt forbudt. Hertil kommer, hvilken type af børn legetøj cykler ligegyldigt valg, bør det ikke have skarpe hjørner, grater og skarpe kanter, metal-svejsning overfladen skal være glat, ingen gap, brændende gennem eller andre defekter. Den samlede cykel bør være faste og de roterende dele skal være fleksibel drift.

Dette indlæg blev udgivet i Legetøj. Bogmærk permalinket.