Mattel

Nyt fra verdens største producent af legetøj. Mattel Inc. udvikler, fremstiller og markedsfører en række af legetøj over hele verden gennem salg til sine kunder og direkte til forbrugerne. Det har to segmenter: indenlandsk og international. Sin portefølje af brands og produkter er inddelt i kategorier, såsom Mattel Girls & Boys brands, herunder Barbie mode dukker og tilbehør, Polly Pocket, Disney Classics, og Monster High (kollektivt Andre Girls Brands), Hot Wheels, Battle Force 5, og Tyco R / C biler og leg sæt (samlet hjul), og biler, Radica, WWE Wrestling, og Batman produkter, og spil og puslespil (kollektivt Entertainment), Fisher-Price mærker, herunder Fisher-Price, BabyGea, og View-Master (kollektivt Core Fisher-Price), Dora the Explorer, Go Diego Go!, Thomas and Friends, Sing-a-ma-skabeloner, og se â € ~ N Say (kollektivt Fisher-Price Venner), og Power Wheels, og amerikanske Girl Brand, herunder My American Girl, den historiske samling, og Bitty Baby. I februar 2012 købte det HIT Entertainment.

Dette indlæg blev udgivet i Mattel. Bogmærk permalinket.