Monster High

Måske har du slet ikke hørt om Monster High endnu, men det vil du komme til. Det er Mattel absolut største produktlancering siden Hot Wheels i 1968, så du kan forestille dig, hvad vi har i vente med Monster High fra Mattel. Håbet er, at piger, der vil disse dage drop Barbie som også babyish med den tid, de er 7, gribe fat i disse udøde Bratz dukker. Men det er ikke bare dukker, selvfølgelig, det er tøj, bøger, skolematerialer, cykler, tv, i sidste ende en spillefilm. Tænk på hvor mange produkter har Barbie pudset på dem. Forestil dig nu, dem med disse tegn. Men en video, i dette tilfælde, er værd tusind blogindlæg. Her er en typisk Monster High webisode. Husk, det er for 8-årige. Især Sensationel: “Smart” zombie pige, (du ved, hun er klog, fordi hun bærer briller) er ikke kun helt uncool, men kan ikke bevæge sig eller tale ordentligt. Jeg mener, seriøst???

Dette indlæg blev udgivet i Monster High. Bogmærk permalinket.