Air Hogs

Så er der seje nyheder på markedet fra den Amerikanske legetøjs producent af de mest mærkværdige helikoptere, biler og andet elektronisk legetøj. Mærket er Air Hogs, med det helt nye produkt Air Hogs Heli Repeat som et af hoved produkterne i år. Air Hogs Heli Repeat kan en masse som ingen andre helikopter. Den optager sit egen flyvemønster på kamera, + at man kan downloade app fra Air Hogs hjemmeside, som kan styre maskinen. Ingen tvivl om at det bliver en rigtig vinner fra Air Hogs. Andre nye produkter er denne Air Hogs Shar Shooter Tracer Fire et rigtig godt bud. Air Hogs Sharp Shooter har tidligere været på markedet, men denne model har gyro, så den er nem at styre.  Air Hogs Sharp Shooter har missiler ombord som kan affyres fra control enheden. Air Hogs Sharp Shooter er også udset til at blive det helt store hit under juletræet iår.

Dette indlæg blev udgivet i Air Hogs. Bogmærk permalinket.